08- 410 379 80 info@agerapr.se

Sociala medier

Sociala medier och PR

Agera PR är en PR-byrå som specialiserat sig inom sociala medier. Vi är en fullservicebyrå och kan ta ett helhetsansvar för era sociala kanaler – eller vara en partner inom de delar där ni behöver stöd.

En strategi för sociala medier är en bra början på ett samarbete. Där slår vi fast vilka budskap, vilken ton och vilken relation till målgrupperna vi ska ha. Dessutom hur era egna och externa influencers kan användas för att nå igenom med er kommunikation och hur vi ska skapa engagemang hos de vi kommunicerar med.

Från de allra senaste kanalerna till PR för B2B

Vi har erfarenhet av att jobba i alla sociala mediekanaler, inte bara Instagram, Snapchat och Facebook utan även i mer nischade och nyare kanaler. Lite mindre vanligt är att vi även har mycket erfarenhet av B2B-kommunikation i sociala medier, inte minst genom LinkedIn, Twitter och YouTube.

Det här innebär också att vi inte bara jobbar med företagets och varumärkens egna konton i sociala medier utan även med interna nyckelpersoner som kan profileras och bygga nätverk. Dessutom förstås med olika typer av influencers.

Eftersom Agera PR är utformat som ett nätverk har vi ett nära samarbete med kreatörer inom till exempel bild och rörlig bild som kan skapa det innehåll vi behöver. Vi jobbar självklart även med poddar.

Era ägda kanaler

Bland det en PR-byrå kan hjälpa er med finns även era egna, ägda kanaler, som den egna hemsidan och interna kommunikationskanaler. Även här kan vi skapa strategier, projektleda och skapa content.

Det material som vi producerar för sociala medier är ofta användbart även för dessa kanaler, inte minst för att göra dem mer inbjudande och engagerande.

Kreativitet och engagemang

Vi skapar alltså kreativt content för kanaler som är knutna till varumärket eller nyckelpersoner på företaget. Dessutom content som vi jobbar fram tillsammans med influencers, för att göra PR genom deras kanaler.

Det här leder också till att vi kan ta hand om och bygga engagemang i era kanaler. Vi kan därmed såväl jobba långsiktigt med att öka genomslaget för era kanaler och vi kan även kortsiktigt hantera de reaktioner vi får tillbaka från de vi kommunicerar till.

Det innebär att vi även hanterar eventuella negativa kontakter och kriser i sociala medier.

Från strategi till genomförande

Det finns flera fördelar med att anlita oss som er PR-byrå inom sociala medier. Vi är både kreativa och effektiva, med ett bra track record som vi gärna berättar mer om.

Vill du veta mer om vad Agera PR kan göra inom sociala medier?

Skriv dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss!

8 + 9 =

Besöks- och postadress

Torsgatan 26
113 21 Stockholm

Org.nr: 556736-5621

Ring oss

Växel +46 8- 410 379 80

VD och projektledare Michael Falk +46 73-397 46 55

Maila oss

info@agerapr.se

VD och projektledare Michel Falk michael.falk@agerapr.se

Integritetspolicy