Steria väljer Agera

Steria, en av de ledande europeiska IT-tjänsteleverantörerna, har valt Agera PR som ny PR-byrå för den svenska marknaden.

Uppdraget innebär bland annat att synliggöra tre starka områden där Steria har ledande expertis; systemintegration, outsourcing och offshoring. Steria växer kraftigt inom dessa områden och som exempel på svenska kunder kan nämnas Transportstyrelsen, ALMI och flera kommuner där Steria är utvald partner med ett helhetsåtagande för IT.

 

Agera PR förstod snabbt våra affärsmål och har rätt kompetens för att öka vår synlighet och ge oss en nystart i PR-arbetet, säger Ingrid Reinli, Kommunikationschef på Steria. 
– Vi får nu ett team som passar Sterias sätt att arbeta och som har rätt energi. 

I uppdraget ligger också att öka kännedomen om Steria som attraktiv arbetsgivare. 
– Vi har ett aggressivt mål om att bli en av de mest eftertraktade arbetsgivarna i Europa och en ökad synlighet kommer göra det lättare för oss att attrahera de bästa medarbetarna inom respektive område, säger Ingrid Reinli. 

– Steria har en ledande roll inom flera snabbväxande IT-områden och vi är glada över möjligheten att vara med och öka deras synlighet i Sverige, säger Richard Yams, seniorkonsult på Agera PR. 

Uppdraget är redan igång och uppdragsgivare hos Steria är Ingrid Reinli, kommunikationschef. Arbetsgruppen hos Agera PR består av Richard Yams och Michael Falk. 

För mer information, vänligen kontakta: 
Ingrid Reinli, Kommunikationschef, Steria, 08 622 42 25, ingrid.reinli@steria.se 
Richard Yams, Seniorkonsult, Agera PR, 070 666 65 38, richard.yams@agerapr.se

Om Steria

Steria, en ledande europeisk leverantör av heltäckande IT-tjänster, erbjuder kunder integrerade tjänster såsom rådgivning inom affärsverksamhetens kärnprocesser såväl som utveckling och drift av deras IT-system. 

Steria har över 19 000 medarbetare i 16 länder. Omsättningen per den 31 december 2008 uppgick till 1 765 miljoner euro. Koncernen med huvudkontor i Paris är noterat på Parisbörsen Euronext.

 

Senaste inlägg

Bloggarkiv